IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес ще се занимава с испанска криминална история

12 декември 2021 21 00

Актрисата ще бъде продуцент на детективски документален сериал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес все по-уверено навлиза в света на Холивуд.

Изпълнителката, която успешно балансира между музиката и киното, вече има няколко роли в различни проекти, включително и новия сериал Only Murders in the Building, в който си партнира с Мартин Шорт и Стийв Мартин. Освен това Гомес е продуцент и на сериала „13 причини защо“, който бързо се превърна в хит по Netflix.

Сега Селена ще използва познанията си по разрешаването на измислени убийства, за да се насочи към такива в истинския свят. Тя е сключила сделка, която я определя за един от главните продуценти на испанския документален сериал Mi Vecino, El Cartel, което в превод означава „Картелът между нас“. Той ще бъде излъчен през 2022 година в платформата Univision.

Проектът се състои от три части и ще разследва убийството на бившия адвокат на картел и сътрудник на американското правителство Хуан Гереро Чапа, както и делото след престъплението.

„Като истински фен на криминалните случаи, аз веднага бях привлечена, когато чух историята, която се върти около убийството на Хуан Гереро Чапа. Не само, че всичко се е случило близо до родния ми град в Тексас, но и това е история, каквато не съм чувала досега. Нямам търпение да работя с Univision и да разкрия двойствения живот на Чапа“, казва Гомес в официално съобщение.

Според Univision, интервюта с главния прокурор по случая и обширните архивни ресурси ще покажат как едно убийство в малък град е разкрило силата на мексиканските картели в Америка. Сериалът на Селена ще разкрие семейна драма, включваща кръвна вражда и стремеж към отмъщение. „Горди сме да посрещнем Селена Гомес към нашите световно признати създатели, които ще ни помогнат да създадем най-доброто оригинално съдържание“, казва изпълнителният вицепрезидент на Univision.

Това е поредното постижение за Гомес, която на 7 декември прибра наградата за най-добра комедийна телевизионна звезда по време на церемонията „Изборът на публиката“. Статуетката ѝ се присъжда за играта ѝ в Only Murders in the Building. В момента актрисата снима втория сезон на сериала, който може да се гледа в платформата Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари